Комунальний заклад
"Орчицька початкова школа"
Головна » 2019 » Лютий » 8 » 7 лютого, Перегляд мультфільму "Смолфут"
11:53
7 лютого, Перегляд мультфільму "Смолфут"

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ «Смолфут»

7 лютого 2019 року до нас завітало 3D кіно. Дітям був запропонований мультфільм «Смолфут» - (англ. Smallfoot, буквально «маленька нога») — американський комедійний мультфільм, створений за допомогою 3D-анімації. Режисером і сценаристом проекту є Карі Кіркпатрік. В основі сценарію — невиданий твір Серджіо Паблоса. Прем'єра стрічки відбулася 28 вересня 2018 року (США), в Україні — 4 жовтня 2018 року.

СЮЖЕТ

Анімаційна пригода для широкого загалу з оригінальною музикою та зірковим акторським складом, «Смолфут» розказує легенду про бігфута(«велика нога», єті, сасквоча, снігову людину) навпаки. Одного дня молодий розумний єті знаходить дещо, що всі вважали вигадкою — людину (смолфут — «маленька нога»). Усі, крім членів таємного товариства СРТ (Смолфутівське розшукове товариство, англ. Smallfoot Evidentiary Society, S.E.S.). Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. Крім того, це відкриття неабияк бентежить усіх мешканців поселення єті, адже з'ясовується, що поза їхнім невеличким сніговим містечком існує цілий великий світ. І вони пізнають його у запальній історії про дружбу, відвагу та радість відкриттів.

Учні 1-4 класів КЗ «Орчицька початкова школа» з великим задоволенням і захватом дивилися цей захоплюючий мультфільм та мали безліч емоцій після перегляду.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 188 | Додав: filippovaolin31031990 | Теги: 7 лютого, Перегляд мультфільму Смолфут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar