Комунальний заклад
"Орчицька початкова школа"
Головна » 2019 » Січень » 25 » Проведено семінар-практикум з питання наступності між дошкільною та початковою освітою
17:21
Проведено семінар-практикум з питання наступності між дошкільною та початковою освітою

Проведено семінар-практикум з питання наступності між дошкільною та початковою освітою

   

Питання забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою обговорили цими днями під час семінару-практикуму для педагогічних працівників району в Чернещинському навчально-виховному комплексі «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

     В рамках заходу вихователь  дошкільного підрозділу Кияшко Ніна Михайлівна провела майстер-клас, під час якого учасники заходу зрозуміли важливість спрямованості педагогічного процесу дошкільного підрозділу і початкової ланки на всебічний розвиток особистості дитини, розвитку творчого потенціалу вихованців. А також упевнилися  в важливості елементів навчальної діяльності, що формуються в процесі навчання на заняттях у дошкільному підрозділі та забезпечують успішність навчання в школі. Кияшко Н.М. підкреслила необхідність проведення спільних навчально-виховних заходів дошкільного та шкільного підрозділів, їх узгодженості. Вихователь показала цікаві форми роботи з дітьми, які розвивають розумову активність, спонукають дітей самостійно здобувати знання під керівництвом педагога.

     Учасники майстер-класу протягом години побували у ролі маленьких вихованців, із задоволенням вправлялися у виготовленні української сорочки, використовуючи заготовлені елементи які кожен на свій смак змінював і розташовував на представленому виробі. А також опрацьовували інші види робіт.

    Методист районного методичного кабінету Гергель Т.В. у своєму виступі наголосила на важливості формування психологічної готовності до школи, розвитку індивідуальності кожної дитини. А також зупинилася на питаннях підвищення ефективності роботи кожного педагога.

    Директор закладу провела екскурсію по школі.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 197 | Додав: filippovaolin31031990 | Теги: Проведено семінар-практикум з питан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar