Комунальний заклад
"Орчицька початкова школа"
Головна » 2019 » Жовтень » 21 » 18 жовтня, п'ятниця Свято осені в дошкільному підрозділі
13:39
18 жовтня, п'ятниця Свято осені в дошкільному підрозділі

 Ходить осінь по садах,

Ходить, усміхається,

Ніби в казці швидко так

Кольори міняються.

Під таким гаслом пройшло свято Осені у дошкільному підрозділі КЗ "Орчицька початкова школа". Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, показали театралізацію казки "Ріпка", прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками, а на заверешення вона усіх почастувала своїми дарами - смачними яблучками.

Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси, що і зробила Наталія Петрівна Лебедєва, вихователь дошкільного підрозділу. З такою метою був проведенний даний захід, адже завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 216 | Додав: filippovaolin31031990 | Теги: п'ятниця Свято осені в дошкільному , 18 жовтня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar