Комунальний заклад
"Орчицька початкова школа"
Головна » 2019 » Вересень » 2 » 2 вересня - День знань!
12:48
2 вересня - День знань!

2 вересня  днем Знань та першим дзвоником  для першокласників розпочався 2019/2020 навчальний рік у Комунальному закладі "Орчицька початкова школа".

Перший дзвоник - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

Особливо хвилюючим було свято в нашій школі, бо в цей день  докорінно  реконструйована, оновлена   початкова школа з дошкільним підрозділом   радо відчинила  двері для своїх вихованців. Друге народження навчального закладу співпало з вагомою ювілейною датою - 170-річчям його заснування. Відтепер школярі мають найкращі умови для успішного старту в країну Знань. Відкриття дошкільного підрозділу вирішило проблему охоплення 20 дітей дошкільного віку дошкільною освітою. Для дошкільнят створені всі умови для виховання, навчання, зміцнення здоров’я та фізичного розвитку.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків, вчителів і, особливо, вихованців дошкільного підрозділу яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Урочисті заходи відвідали представники райдержадміністрації, селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту району, які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального сезону.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 170 | Додав: filippovaolin31031990 | Теги: 2 вересня - День знань! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar