Комунальний заклад
"Орчицька початкова школа"
Головна » 2021 » Грудень » 17 » Святий Миколай у дошкільному підрозділі
19:20
Святий Миколай у дошкільному підрозділі

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутися,а вже свято Миколая! А це особливе свято і для малих і для дорослих, бо усім хочеться відчути таємничий прихід святого Чудотворця.

Сьогодні, 17 грудня 2021 року, завітало свято Миколая і до вихованців дошкільного підрозділу КЗ "Орчицька початкова школа". До цього свята діти старанно підготувалися: читали вірші, співали пісні, виконували таночки, розповіли святому про добрі справи, які робили протягом року. А оскільки всі дітлахи були чемними та слухняними, то і отримали подарунки.

Щоріч Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Є люди, які давно і впевнено ідуть за ним. Це ініціативна група "Реверс" на чолі з В.О. Верхоглядом, В.А. Башкатова - місцевий підприємець. Ці люди доклали всіх зусиль, щоб це свято стало казковим і незабутнім.

Нехай віра у добро, життєва мудрість та здоров'я не покидають Вас на життєвому шляху. Дякуємо Вам за солодкі подарунки для нашої малечі.

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 89 | Додав: filippovaolin31031990 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar